Boken om mitt liv - Skriv din egen bok

  • 199 kr

SKRIV OM DITT LIV! Aldrig har det varit enklare att skriva om sitt liv! Genom att svara på ett antal tänkvärda frågor kan man berätta om sitt liv.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Aldrig har det varit enklare att skriva om sitt liv!

Genom att svara på ett antal intressanta och tänkvärda frågor kan man på ett trevligt och lättsamt sätt berätta om sitt liv.

Det unika med den här boken är att man kan skriva i den oavsett hur gammal man är just nu.

Boken är tryckt i färg med exklusivt cremefärgat papper, präglat omslag, påkostat läsband och plats för ditt personliga namn på bokryggen. Det finns också gott om utrymme att sätta in foton, urklipp och andra minnesvärda saker.

Tänk om du hittat en bok där exempelvis din mamma, farfar eller gammelmormor skrivit och berättat om sitt liv. Vilken guldskatt, så fantastiskt för dig och dina släktingar.

Köp den till dig själv eller ge bort den till din mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, eller någon annan kär vän i din närhet.

När de skriver i den här boken blir just deras stund på jorden förevigad och kan läsas av generationer efter dem.

Med all säkerhet kommer det att bli din familjs mest värdefulla bok!

_____________________

Tyckt av de som läst:

"Bra och lätt upplägg, Du bestämmer själv tiden för referatet,
gör det när DU har tid o lust.
Tänkt tillbaka och upptäck Ditt liv - hur var det? Vad glad Du blir med alla minnen
i behåll, Ett bra förslag till Din egen bok om Ditt liv.
Dina efterkommande kan få höra om dej vad de inte visste!"
Kjelle Åke

"Mina barn önskade jag berättade ...och denna bok var precis rätt för mig att skriva. För jag har mycket att skriva, ett händelserikt liv, och barnen börjat fråga så mycket. Skall bli inspirerande och roligt att börja berätta med de skrivna orden om mitt liv, och sedan låta dem läsa och även fråga."
Kristina

"Jag gav boken i morsdag-present. Mamma blev väldigt glad och skriver nu för fullt. Hon är 60 år och boken väcker många gamla minnen till liv."
Hannis

"Den här boken är verkligen något speciellt! Jag har inte ens levt halva mitt liv men jag kan fortfarande skriva och svara på frågorna. Den här boken är för alla åldrar! Eftersom man ska svara på frågor t.ex. Hur är din relation med dina föräldrar? Fast man skriver i olika åldrar som 0-10 10-20 osv. Jag tycker det här är en bra bok eftersom när man väl är gammal kan man ge sina döttrar eller någon i släkten så att dom kan läsa hur ditt liv varit och det är något bra! Alla som funderar att köpa den, det är inget att fundera över denna bok är jättebra!!"
D

"Tanken är både genialisk och enkel, att ge sig lite tid till sin livshistoria kommer bli guld värd i framtiden. Vi ska ju alla en gång lämna detta jordeliv och många kommer uppskatta våra närmastes livshistoria. En perfekt julklapp och födelsedagspresent. Personligen har det fått tankarna att spira, och tillsammans med familjen har historier börjat vakna till liv igen under middagsbordets diskussioner. Något som kommer fylla boken snabbare än man tror.
Om du dessutom samlar några favoritbilder från familjealbumet (eller skickar in bilder digitalt via nätet och få dom hemskickade) då har du snabbt din livshistoria sammanställd. Omslaget inbjuder också till respekt (stilrent) och den känns naturlig i bokhyllan bland andra litterära favoriter. Dags att börja skriva, många kommer bli glada den dagen vi sitter ner och minns... :-)"
RoddanRocks

"Tänk att få livshistorier nerskrivna i en fin bok. Har köpt fyra böcker som jag ska ge till mina nära och kära i julklapp!"
Johanna

"Jag gillar att boken är så himla fin och exklusiv. Jag ska ju skriva min livshistoria i den! Frågorna är enkla och superbra. Tycker om att det finns plats att skriva lite om sin släkt. Jag vill ju även berätta lite om min fina farmor."
Anders

"Fina böcker som jag gett bort till mina bröder, ser fram emot att få läsa deras berättelser❤️"
Pia