ABC-Resan

  • 89 kr

Elsa Beskows älskade klassiker "ABC-resan" ges nu för första gången ut i Ekorrserien. Många barn har genom åren fått den rimmade berättelsen.

Dela

Elsa Beskows älskade klassiker "ABC-resan" ges nu för första gången ut i Ekorrserien. Många barn har genom åren fått den rimmade berättelsen om Anna och Bo uppläst för sig och samtidigt själva lärt sig alfabetet. Nu är det dags för nästa generation att få ta del av Anna och Bos spännande bokstavsäventyr ute i stora vida världen. Berättelsen är som vanligt illustrerad med Elsa Beskows varma och vackra bilder som fängslar och trollbinder generation efter generation.

____________________________________________

Tyckt om boken:

"Å så mycket barndomsminnen det finns i Elsa Beskows böcker! Barnböcker på rim ligger mig varmt om hjärtat; Rekommenderas!
I den här klassiska barnboken får vi träffa Anna och Bo. Vi får följa med på deras resa från A till Ö. Ett äventyr genom den svenska naturen.
Hela boken består av vackra illustrationer av författarinnan själv!"

"Den hörde till min barndoms "klassiker" som jag gärna återkommer till. På mitt initiativ har den skaffats till vårt språkkafé för vuxna invandrare."
David

"Vårt äldsta barn fick den boken som liten och hon lärde sig den utan och innan, när nu första barnbarnet firade jul hos mormor så skulle naturligtvis boken slås in som julklapp och följa nästa generation."
Olle

"Denna bok väcker gamla minnen från barndomen. Vill gärna föra denna bok vidare till mina barnbarn. Till mycket glädje för andra."
Elisabeth