Ännu fler Pixi-böcker.... (Fraktfritt)

  • 23 kr

Här finns massor av Pixiböcker- Alla skickas de fraktfritt till dig eftersom de är Fjäderlätta. Välja själv vilka du vill ha.


Dela

Här hittar ni pixi-böckerna om Prick och Fläck, Knöl och Bök, Katja, Ville och Vilda, Vem-böckerna, Bojan, Nejlika, Den flygande kaninen, Riita Lett, Katt Kan, Julia, Teddy, Miso och många, många fler.

Om du vill titta på mina andra Pixi-böcker så finns de här

Pixi-blöcker är små underbara böcker som funnits i olika former ända sedan 1955! Idag görs ofta de stora böckerna om till pixiformatet efter några år. På så sätt får fler barn chans att njuta av de underbara berättelserna eftersom en liten pixibok är så mycket billigare än en vanlig stor bok.
En annan fördel med pixiböckerna är att de är så små och inte tar någon plats. Du kan lätt ta med dem på resan, till mormor eller till landet. Kanske får du till och med ta med dig tio pixiböcker eftersom du orkar bära alla böckerna själv!
Jag känner en liten flicka som har en stor korg med pixiböcker vid sin säng. Varje kväll får hon välja tre små pixiböcker som hennes föräldrar ska läsa för henne. Flera av böckerna kommer från hennes egen mammas barnhem, där de låg i stor korg bredvid sängen...
Små kvalitetsböcker som inte kostar en förmögenhet och som håller i flera generationer. Det gör mig lycklig!
Allt gott!
Mr Humblebee

Här kan du välja att köpa enstaka pixiböcker eller flera stycken. Valet är ditt!