Presentpåse Mindre - Belle & Boo

  • 39 kr

En underbart färgglad påse där du kan samla ihop dina presenter. Lägg över lite silkespapper på din gåva eller slå in dem med papper och vackra band.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

En underbart färgglad påse där du kan samla ihop dina presenter.

Lägg över lite silkespapper på din gåva eller slå in dem med papper och vackra band. Hur du än vill göra blir det extra lyxigt att lämna över gåvor och presenter i den här vackra påsen.

Här harBelle & Boo en riktig fest i gläntan i skogen tillsammans med alla sina vänner.

Påsens storlek är 12.3cm x 17cm x 8cm

Från: Belle & Boo

____________________________________

En dag ropade den lilla flickan Belle på sin kanin Boo och de hoppade in på en boksida och började sina äventyr tillsammans. Sedan dess har de förtrollat föräldrar, morföräldrar och barn med alla sina fina berättelser.
Genom den illustrerade världen, full av oskuldsfull charm, påminner oss vännerna om friheten och fantasin som vi upplevde i vår egen barndom, långt bort från dagens surfplattor och TV-skärmar.
Det är en värld där fantasin inte har några gränser, där barn uppmuntras att utforska och leka. En värld där barn kan vara barn.
Så välkommen till World of Belle and Boo, kom in. Det är dags för dina äventyr att börja ...