Underbar ryggsäck - Koalan

  • 219 kr

Underbar ryggsäck som kan fungera som gympapåse till idrotten eller kanske för extrakläderna på förskolan. Eller kanske som en fin påse att hänga på sängen.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Underbar ryggsäck som kan fungera som gympapåse till idrotten eller kanske för extrakläderna på förskolan. Eller kanske som en fin påse att hänga på sängkanten där du har dina allra käraste leksaker? Fin koala, med runda öron.

Med 0,5 cm tjocka snören på båda sidor som är fästa nedtill i förstärkta hörn med metallhällor så att den går att bära som en ryggsäck. Tillverkad i sjögrön ekologisk bomull med lite Oeko-tex certifierad polyester fyllning och broderad design. Tvättas vid behov i 30°C skontvätt och hängtorkas.
Storlek: 35 x 30 cm.