Underbar gymnastikpåse - Kanin med hängande öron

  • 219 kr

Underbar gympapåse till idrotten eller kanske för extrakläderna på förskolan. Eller kanske som en fin påse till sängkanten där du kan ha dina finaste saker.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Underbar gympapåse till idrotten eller kanske för extrakläderna på förskolan. Eller kanske som en fin påse att hänga på sängkanten där du har dina allra käraste leksaker? Fin kanin, med hängande öron och mjuka, fina färger.

Med 0,5 cm tjocka snören på båda sidor som är fästa nedtill i förstärkta hörn med metallhällor så att den går att bära som en ryggsäck. Tillverkad i ljusgrå ekologisk bomull med lite Oeko-tex certifierad polyester fyllning och broderad design. Tvättas vid behov i 30°C skontvätt och hängtorkas.
Storlek: 35 x 30 cm.