Låda för vackra skatter - Superhjälte

129 kr

Samla dina allra vackraste skatter i denna fina plåtask. Kanske har du hittat en  speciell sten, kanske har du fått ett fint smycke  -eller så vill du bara förvara lite ting eller hemligheter någonstans. 

Storlek: 71 x 195 x 158 mm

Från Rachel Ellen Designs

Tyckt av de som köpt

"Jag köpte den här lådan till min son. Jag tänkte använda den till ett spel som jag sett på Pinterest. Jag skrev ord på glasspinnar och sen la jag ner en massa magnetbokstäver i lådan. Sen kan vi öva på hans stavning och han kan sätta upp bokstäverna med magneter på locket. Han tycker att det är jättekul!
Det var bra kvalité på lådan och jättefint tryck. Locket lossnade lätt och går att ta av helt eftersom det inte sitter fast med gångjärn."
Mamma

______________________________________________

Rachel Ellen Designs tillverkar gratulationskort, brevpapper och fina klistermärken i en viktoriansk kvarnbyggnad i Nottingham, England. Företaget grundades 1997 när Rachel avslutade sin karriär som professionell balettdansör och började handmåla kort vid köksbordet i lägenheten i London.

Intresset i Rachels unika produkter växte snart och hon flyttade tillbaka till sin hemstad Nottingham där med hjälp av sina föräldrar och make Justin (som också var en professionell balettdansös som hon träffade när hon spelade i Phantom of the Opera) -byggde ut företaget mer och mer.

21 år senare sysselsätter företaget nästan 30 personer och har vunnit en mängd priser genom åren. Rachels charmiga handmålade stil är omedelbart igenkännlig och hennes kreativitet tillsammans med hennes detaljrikedom och kvalitetskänsla har varit viktiga faktorer för att göra företaget till det det är idag.