Låda för vackra skatter - Älva

  • 129 kr

Samla dina allra vackraste skatter i denna fina plåtask. Kanske har du hittat en  speciell sten, kanske har du fått ett fint smycke  -eller så vill du

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Samla dina allra vackraste skatter i denna fina plåtask. Kanske har du hittat en  speciell sten, kanske har du fått ett fint smycke  -eller så vill du bara förvara lite ting eller hemligheter någonstans. 

Storlek: 71 x 195 x 158 mm

Från Rachel Ellen Designs

Tyckt av de som har köpt:

"Perfekt för att förvara alla små hårspännen, rosetter och gummisnoddar"
Pappa


"Mitt 4-åriga barnbarn har en älvdörr på på en golvlist i sitt rum eftersom hon älskar den magiska världen. Hon har fyllt sin vackra låda med förtjusande små kort, papper och små klistermärken som alla ligger i säkert förvar hos den lilla älvan. Underbart när något annat än telefoner och plattor kan få magin i barnens ögon att gnistra. Rekommenderas varmt!"
Farmor

______________________________________________

Rachel Ellen Designs tillverkar gratulationskort, brevpapper och fina klistermärken i en viktoriansk kvarnbyggnad i Nottingham, England. Företaget grundades 1997 när Rachel avslutade sin karriär som professionell balettdansör och började handmåla kort vid köksbordet i lägenheten i London.

Intresset i Rachels unika produkter växte snart och hon flyttade tillbaka till sin hemstad Nottingham där med hjälp av sina föräldrar och make Justin (som också var en professionell balettdansös som hon träffade när hon spelade i Phantom of the Opera) -byggde ut företaget mer och mer.

21 år senare sysselsätter företaget nästan 30 personer och har vunnit en mängd priser genom åren. Rachels charmiga handmålade stil är omedelbart igenkännlig och hennes kreativitet tillsammans med hennes detaljrikedom och kvalitetskänsla har varit viktiga faktorer för att göra företaget till det det är idag.