Tatueringar som lyser i mörkret - Koala

  • 89 kr

Två ark med stjärnor, sötsaker och sagolika djur. Stjärnorna lyser i mörkret - och även den lilla koalan och hans vänner gör det för de är självlysande.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Två ark med stjärnor, sötsaker och sagolika djur. Stjärnorna lyser i mörkret - och även den lilla koalan och hans vänner gör det. För alla tatueringar har en glow in the dark-effekt! Spännande och vackert på samma gång.

Två ark tatueringar som lyser i mörker, illustrerade av Rebecca Jones.

Tatueringarna är dermatologiskt- och CE-testat. 

Gör så här:
Klipp ut tatueringen Skala av den transparenta filmen Placera tatueringen mot huden och vät ordentligt! Tryck i 20 sekunder och ta bort papperet Tatueringen kan tas bort med lite babyolja

De två arken med tatueringar är 14,8 x 21 cm.

Från 3 år.

Från Petit Monkey

________________________________________________

Petit Monkey


Holländska märket Petit Monkey skapar härliga och färgstarka leksaker till barn. Leksakerna är skapade i samarbete med kända illustratörer. Resultaten är vackra bilder och illustrationer som talar till barnens fantasi och blir en fin inredningsdetalj i vilket barnrum som helst.