Tatuering 'Il Etait une Fois' - Magi (Fraktfritt)

  • 59 kr

Ett ark med underbara tatueringar från Moulin Rotys magiska värld. Mjuka kulörer och sagolika illustrationer som gör sig extra fina på en arm.

Ett ark med underbara tatueringar från Il Etait une Fois magiska värld. Mjuka kulörer och sagolika illustrationer som gör sig extra fina på en arm eller en hand.
Ark ca 12x21,5 cm.

Design: Moulin Roty, Frankrike

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

______________________

Mr Humblebee älskar de fina leksakerna från Moulin Roty. Vackra att se på och roliga att leka med. Hållbara och tidlösa leksaker som kan användas i flera generationer.

Moulin Roty är ett franskt varumärke och alla detaljer är genomtänkta och förpackningarna är lika vackra som leksakerna i sig. De tillverkar fantastiska familjer av olika djur och dockor i läckra tyger av bästa kvalitet. Alla deras figurer har en söt historia bakom sig och tillhör alltid en serie/familj.