Örhängen och nagelutsmyckning - Klistermärken (Fraktfritt)

  • 49 kr

Ett ark med 23 fina par stickers att sätta på öronsnibbarna eller naglarna när det är dags att vara extra fin. Vårblommor och annat smått i akvarellfärger.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett ark med 23 fina par stickers att sätta på öronsnibbarna eller naglarna när det är dags att vara extra fin. Vårblommor och annat smått i akvarell-illustrationer blir fint både till vardag och fest.

Ark ca 6x14,5 cm.

+3 år pga små delar.

Design: Lutz Mauder

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

________________________________

Hos Lutz Mauder finns det mycket färger och glada mönster. Här finns allt från plåster till tatueringar och annat roligt som gör alla glada. Allt är av god kvalitet och plåstren är CE-certifierade som medicinsk produkt.