Tatueringar - Pirat (Fraktfritt)

  • 19 kr

Vill du kanske få alla att haja till med en haj på armen? Det här är ett ark med flera finfina  tatueringar till alla små pirater!Det är ett ganska litet a

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Vill du kanske få alla att haja till med en haj på armen? Det här är ett ark med flera finfina  tatueringar till alla små pirater!

Det är ett ganska litet ark som är 5,5x10,5 cm

Design: Lutz Mauder

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee