Vackra fjärilar - Smycka dig själv eller ditt paket (Två att välja bland) - Fraktfritt

  • 29 kr

Här finns två vackra fjärilar som du kan använda för att smycka ett paket, en blomma eller varför inte dig själv? Varje fjäril har en liten klämma undertill.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här finns två vackra fjärilar som du kan använda för att smycka ett paket, en blomma eller varför inte dig själv? Varje fjäril har en liten klämma undertill vilket gör det lätt att fästa där du vill.

Fjärilarna är gjorda i papper

Du kan välja mellan två fina varianter.

Pris per fjäril.

Här finns fjärilar i rosa.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee