Tiara som hårband - Fjäderlätt (Fraktfritt)

  • 79 kr

Det finaste hårbandet till kalaset! Med en glittrig silverkrona på huvudet blir man fin som en prins eller prinsessa. Brett elastiskt band med en mjuk krona syd

Det finaste hårbandet till kalaset! Med en glittrig silverkrona på huvudet blir man fin som en prins eller prinsessa. Brett elastiskt band med en mjuk krona sydd framtill. Fin utklädnad till vardag och fest!


Design: Global Affairs, Nederländerna

______________________________________

Global Affairs – ett etiskt företag baserat i Nederländerna – samarbetar med små tillverkare i Kina och Indien. De inspekterar och hälsar regelbundet på hos tillverkare och anställda för att garantera sig om att arbetsförhållandena är bra, att barnarbete inte förekommer, att alla anställda behandlas med respekt och att de har en lön som de kan försörja sig på. De flesta av Global Affairs produkter är handgjorda och de eftersträvar en miljömässigt hållbar produktion.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee