Fina pärlor - Orientaliska blommor

  • 149 kr

Förtrollande vackra pärlor i orientaliska, fantasifulla färger och former. Här får du en ask med fina, ovanliga och olika pärlor. En skattkista att ösa ur.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Förtrollande vackra pärlor i orientaliska, fantasifulla färger och former. Här får du en ask med fina, ovanliga och olika pärlor. En skattkista att ösa ur för små kreativa fingrar. Färgskalan är i mjuka orange och milt röda nyanser, och det finns allt från ovala, runda och fyrkantiga pärlor till små rosetter, rosor, blommor och stjärnor. Gör halsband och armband och smycka dig själv eller nära och kära.

Till pärlorna medföljer det fina berlocker att dekorera smyckena med och 6 meter elastisk tråd att trä upp pärlorna på.

Fint att ge bort som personlig present, och dessutom bra sätt att öva upp fingerfärdigheten. Det finns 285 pärlor i asken!

Eftersom alla färgerna i asken passar så bra ihop kommer resultatet bli mycket vackert, oavsett hur du väljer att kombinera pärlorna.

Från Djeco

Från ca 6 år.

_______________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.