Skapa din egen drömfångare

  • 179 kr

Ett kreativt kit med allt som behövs för att göra en vacker drömfångare. Här finns en söt kanin i centrum bland en massa vackra blommor.

Dela

Ett kreativt kit med allt som behövs för att göra en vacker drömfångare. Här finns en söt kanin i centrum bland en massa vackra blommor. Du dekorerar den blom-formade bakgrunden med olika pastellfärgade band och snören för att sedan sätta dit kaninen i mitten. Sen dekorerar du allt med de självhäftande blommorna och fåglarna för ett fint, nästan tredimensionellt, utseende. Sedan kan du dekorera de hängande banden med de utstansade dekorationerna för extra wow-effekt. När allt är klart kan du hänga upp den vackra drömfångaren i ditt sovrum så att den kan jaga bort onda drömmar. Du får både en rolig pyssel-aktivitet och en vacker utsmyckning som kan hjälpa mot mörkerrädsla.  

Eftersom alla delar redan är utstansade  och har medföljande klisterremsor, slipper du att använda lim och sax. Allt du behöver finns i förpackningen. Instruktionshäftet ger kreativa tips steg-för-steg med hjälp av bilder och det här är ett bra sätt för barn att utveckla sin finmotorik. 

Tillverkat med FSC®️ certifierat papper och kartong. 

Innehåll: 1 basplatta i tjock kartong med utstansade hål, 9 självhäftande, utstansade dekorationer i tjock kartong, 1 ark med elva utstansade dekorationer att trä på banden, 6 längder smala satinband i olika färger, 6 längder breda organza- och satinband i olika färger, 1 ark med runda klistermärken att fästa ändarna med, 1 häfte med steg-för-steg instruktioner med bilder.

Storlek på den färdiga drömfångaren: ca 40 x 15 cm.

Från Djeco.

Från +4 år.