Halsband 'Räv'

  • 105 kr

Ett fint halsband i metall med ett räv-hänge. Kedjan är orange med ett klolås. Kommer i en liten förpackning med tittfönster.Hänge ca 2 cmKedja ca 40 cm+3 år pg

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett fint halsband i metall med ett räv-hänge. Kedjan är orange med ett klolås. Kommer i en liten förpackning med tittfönster.

Hänge ca 2 cm

Kedja ca 40 cm

+3 år pga små delar

Design: Global Affairs, Nederländerna

Global Affairs – ett etiskt företag baserat i Nederländerna – samarbetar med små tillverkare i Kina och Peru. De inspekterar och hälsar regelbundet på hos tillverkare och anställda för att garantera sig om att arbetsförhållandena är bra, att barnarbete inte förekommer, att alla anställda behandlas med respekt och att de har en lön som de kan försörja sig på. De flesta av Global Affairs produkter är handgjorda och de eftersträvar en miljömässigt hållbar produktion.