Speldosa och smyckeskrin - Som en blomma

  • 349 kr

Här får du en originell och underbar speldosa som också är ett smyckeskrin. Det är format som en blomma, och vackert målat med ett härligt motiv.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här får du en originell och underbar speldosa som också är ett smyckeskrin. Det är format som en blomma, och vackert målat med ett motiv som för tankarna till Asiens magiska värld och de älvor som finns där. När du öppnar locket möter du en av dessa älvor som dansar till melodin "Le Temps Des Cerises" av A. Renard. Här kan du förvara smycken och speciella små ting. I locket finns också en liten spegel. En speldosa/smyckeskrin i ovanlig form och fint utförande.

Speldosan är ca 15,2 x 14 x 8,2 cm

Från ca 4 år

Från Djeco

______________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.