Magiskt söta sudd som kan monteras isär (Fraktfritt)

  • 19 kr

De här små sudden kan nog vara det sötaste du någonsin sett! Du kan samla på dem och leka med dem. Du kan också montera ihop och isär dem.


De här små sudden kan nog vara det sötaste du någonsin sett! Du kan samla på dem och leka med dem. Du kan också montera ihop och isär dem eftersom de alla har olika löstagbara delar. Roliga små pussel som är fina som prydnad och bra att ha när du vill radera ut ett litet misstag.

Hög kvalité och detaljrikedom. De är utmärkta för att öva upp fingerfärdigheten genom att montera ihop och isär dem. 

Finns en massa olika varianter. Välj i listan vilka du vill ha. Pris per styck.

Från 3 år

Från Iwako

_______________________________________________________

Iwako har tillverkat suddgummin i över 40 år. Varje suddgummi är designad och formgivet av skickliga hantverkare. Slutfinnish på varje suddgummi är gjord för hand. Det material som blir över efter gjutningen återvinns för att tillverka fler suddgummin. Suddgummina är tillverkade av ett återvinningsbart material som är PVC-fritt och fritt från bly och ftalater.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee