Spionpenna med osynlig skrift

  • 69 kr

En magisk 13 cm lång filtpenna med med osynligt bläck som syns i UV-ljuset som du får från lampan i korken på pennan. Skriv hemliga saker som ingen kan se.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här finns coola pennor som du kan skriva hemliga meddelanden med. Pennorna finns i tre olika färger: gul, rosa och blå. Dessa coola agentpennor har en liten UV-lampa i locket som gör att du först kan skriva ditt meddelande och sedan lysa med lampan på texten för att läsa det! Bläcket i pennorna syns bara när det är belyst med UV-ljus, så med en sådan här penna är det lätt att skriva osynliga hemliga meddelanden som bara kan läsas när papperet är upplyst med UV-ljuset i pennans lock. 

Välj själv vilken färg du vill ha på pennan.

UV-lampan har utbytbara batterier och drivs av 3 styck LR41 batterier som ingår. Ta bort batteriskyddet före första användningen. 

Material: plast, LED-lampa.

Pennstorlek: ca 1,4 cm i diameter, längd ca 13,0 cm.