Skrivset med Brevpapper - Belle & Boo

  • 129 kr

Fint brevpapper och kuvert från underbara Belle & Boo.I förpackningen medföljer 10 brevpapper och 10 fina kuvert. Det medföljer också 20 klistermärken.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Fint brevpapper och kuvert från underbara Belle & Boo.

I förpackningen medföljer 10 brevpapper och 10 fina kuvert. Det medföljer också 20 fina klistermärken att pynta dina brev med

Från: Belle & Boo
____________________________________

En dag ropade den lilla flickan Belle på sin kanin Boo och de hoppade in på en boksida och började sina äventyr tillsammans. Sedan dess har de förtrollat föräldrar, morföräldrar och barn med alla sina fina berättelser.
Genom den illustrerade världen, full av oskuldsfull charm, påminner oss vännerna om friheten och fantasin som vi upplevde i vår egen barndom, långt bort från dagens surfplattor och TV-skärmar.
Det är en värld där fantasin inte har några gränser, där barn uppmuntras att utforska och leka. En värld där barn kan vara barn.
Så välkommen till World of Belle and Boo, kom in. Det är dags för dina äventyr att börja ...