Pyssel - Gör ditt eget smyckeskrin

  • 169 kr

Här kan du göra något riktigt fint! Dekorera din egen ask med självhäftande mosaik och glittriga pärlor. Sen kan du lägga små hemligheter i den.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här kan du göra något riktigt fint! Dekorera din egen ask med självhäftande mosaik och glittriga pärlor. Sen kan du lägga små hemligheter i den eller varför inte använda asken som smyckeskrin. 

Förpackningen innehåller: 

  • 1 ask att dekorera
  • 3 ark med självhäftande mosaik
  • 1 ark med glittriga pärlor.

Från +5 år

Från Djeco.

________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.