Pretty wood - vik ihop skogens djur från Djeco

  • 89 kr

Pappfigurer i kraftig papp att vika ihop och leka med. Leksaker som även är ett pyssel. Skogens djur i vackra färger. Uppskattad present och julklapp.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här får du vika ihop skogens djur. Skapa fem underbara små skogsdjur av kartong. Kartongpappret är lättvikt och redan färdigskuret. Du behöver dock ha lite lim eller klister hemma som du kan använda för att sätta ihop djuren eftersom det inte följer med i paketet. 

Enkel origami för barn som tycker om att pyssla.

Det medföljer tydliga instruktioner hur du ska göra och resultatet blir jättefint!

Från 7 år

Från Djeco

________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.