Sudd - Unicornmunkar - 3 stycken i förpackningen

  • 59 kr

Underbara suddgummin i form av smaskiga munkar utformade som enhörningar. Det kommer 3 sudd i en förpackning och de ligger i tryggt förvar i sin lilla ask.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Underbara suddgummin i form av smaskiga munkar utformade som enhörningar. Det kommer 3 sudd i en förpackning och de ligger i tryggt förvar i sin lilla ask. Alla suddgummina har en doft av vanilj.

Det här är inte bara sudd. De har även löstagbara bitar som du kan ta av och sätta ihop igen. På så sätt kan du skapa din egen kombination av munkarna.

Detta är så klart inget man ska äta även om det luktar jättegott. Därför är det viktigt att små barn inte får tag på dem efter som de utgör en kvävningsrisk.

Från 3 år