Gelépennor som skiftar färg (6 pennor)

  • 109 kr

Ett snyggt och kul set med sex gelpennor som alla innehåller bläck i sex olika färger så att färgen ändras allt eftersom du skriver eller ritar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett snyggt och kul set med sex gelpennor som alla innehåller bläck i sex olika färger så att färgen ändras allt eftersom du skriver eller ritar. Du kan lätt se nivån på gel bläcket och vilken färg som är på tur genom de genomskinliga pennorna, och bläckets egenskaper ger det ett jämnt flöde som säkerställer att linjerna blir skarpa och precisa. Setet kommer i en genomskinlig förpackning som visar upp de snygga färgerna och varje penna innehåller färgerna: gul, orange, lila, blå, grön, och rosa.