Sticky notes - Varma hjärtan

  • 49 kr

Här kan du skriva ner allt du vill komma ihåg! Sätt en post-it på kylskåpet så glömmer du inte vad du ska handla till middag. Använd varma hjärtan till att mark

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här kan du skriva ner allt du vill komma ihåg! Sätt en post-it på kylskåpet så glömmer du inte vad du ska handla till middag. Använd varma hjärtan till att markera viktiga ställen i dina anteckningsböcker eller din älsklingsbok. Varje förpackning innehåller totalt 140 st. sticky notes i 7 olika varianter (1 större hjärtan och 6 stycken olika små sticky notes som du kan använda som bokmärke i en favoritbok eller för att markera ditt favoritrecept.

Mått på förpackningen: 120 mm x 90 mm 

Från Rachel Ellen Designs

______________________________________________

Rachel Ellen Designs tillverkar gratulationskort, brevpapper och fina klistermärken i en viktoriansk kvarnbyggnad i Nottingham, England. Företaget grundades 1997 när Rachel avslutade sin karriär som professionell balettdansör och började handmåla kort vid köksbordet i lägenheten i London.

Intresset i Rachels unika produkter växte snart och hon flyttade tillbaka till sin hemstad Nottingham där med hjälp av sina föräldrar och make Justin (som också var en professionell balettdansös som hon träffade när hon spelade i Phantom of the Opera) -byggde ut företaget mer och mer.

21 år senare sysselsätter företaget nästan 30 personer och har vunnit en mängd priser genom åren. Rachels charmiga handmålade stil är omedelbart igenkännlig och hennes kreativitet tillsammans med hennes detaljrikedom och kvalitetskänsla har varit viktiga faktorer för att göra företaget till det det är idag.