Sticky notes - Soliga solrosor och surriga bin

  • 49 kr

Få ordning på dina tankar genom att skriva upp det du ska komma ihåg på soliga lappar. Om du vill markera viktiga saker i böcker kan du sätta dit ett litet bokm

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Få ordning på dina tankar genom att skriva upp det du ska komma ihåg på soliga lappar. Om du vill markera viktiga saker i böcker kan du sätta dit ett litet bokmärke så att du lätt hittar dit igen. 

Varje förpackning innehåller totalt 140 st. sticky notes fördelat på 7 st. olika varianter (1 variant med större post-it-lappar  samt 6 st. små tabs/bokmärken)

Mått på förpackningen: 120 mm x 90 mm 

Från Rachel Ellen Designs

______________________________________________

Rachel Ellen Designs tillverkar gratulationskort, brevpapper och fina klistermärken i en viktoriansk kvarnbyggnad i Nottingham, England. Företaget grundades 1997 när Rachel avslutade sin karriär som professionell balettdansör och började handmåla kort vid köksbordet i lägenheten i London.

Intresset i Rachels unika produkter växte snart och hon flyttade tillbaka till sin hemstad Nottingham där med hjälp av sina föräldrar och make Justin (som också var en professionell balettdansös som hon träffade när hon spelade i Phantom of the Opera) -byggde ut företaget mer och mer.

21 år senare sysselsätter företaget nästan 30 personer och har vunnit en mängd priser genom åren. Rachels charmiga handmålade stil är omedelbart igenkännlig och hennes kreativitet tillsammans med hennes detaljrikedom och kvalitetskänsla har varit viktiga faktorer för att göra företaget till det det är idag.