Anteckningsbok - Kråkor

  • 149 kr

Vackra små anteckningsböcker som är fantastiska att teckna i, både med blyerts och bläck, funkar även med små mängder vattenfärg. Även perfekta att skriva i om

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Vackra små anteckningsböcker som är fantastiska att teckna i, både med blyerts och bläck, funkar även med små mängder vattenfärg. Även perfekta att skriva i om man föredrar en lyxig känsla i sina skrivböcker.
Blanka, vita blad, rundade hörn, limbunden med rygg och inlaga med 48 sidor av högkvalitativt kraftigare papper på 150g.

På framsidan finns en vacker bild på den svarta katten och på baksidan är det en bild på den vita katten.

Storlek: A5 (halvt A4)
Den här produkten är producerad lokalt på ett obestruket papper av hög kvalitet, tryckeriet har en miljömedveten hållning och innehar Svanencertifikat för en renare produktion.

Från Kajsa Wallin