Magnetiska klippdockor - Make believe från Petit Collage

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får vi veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer vi kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här finns två söta djur att leka utklädnad med. Ett fint set med klippdockor från Petit Collage. Blanda och matcha olika plaggen och låt fantasin flöda fritt. Boxen innehåller två magnetiska figurer, två träställningar, 35 magnetiska bitar och en härlig bakgrund. De olika kombinationerna gör att du kan sätta ihop 200 olika utklädnader. 

Klippdockorna ligger i en praktisk box med magnetisk stängning. På så sätt är den enkel att ta med i väskan på resan!  Du använder själva lådan som scen.

Storlek kartong: 18x24 cm 

Rekommenderad från 3 år

  • Två figurer
  • 25 magnetiska delar
  • 200 olika kombinationer

Från Petit Collage

_________________________

Petit Collage tar fram vackra och hållbara leksaker med ett tydligt fokus på hållbarhet, lång livslängd och hög kvalitet. Tanken är att barnet ska kunna ha leksakerna under en lång tid och växa och utvecklas tillsammans med dem. Att se till lekglädjen och produktens livslängd är en mycket viktig del i produktutvecklingsprocessen.

Materialen är noga utvalda och återvunna i så stor utsträckning som möjligt. Att använda material från ansvarsfulla källor har hög prioritet, till exempel FSC-certifierat trä för leksakerna och FSC-certifierat papper för många av pappersprodukterna. Petit Collage använder grönsaksbaserat bläck och vattenbaserade färger. Paketeringen är minimerad för att undvika onödigt avfall.

Säkerhet tas på största allvar och alla produkter är fria från BPA, ftalat, bly och formaldehyd. Produkterna är testade och godkända enligt högsta europeiska och amerikanska standard: ASTM, CPSIA, EN71 och REACH.

Tillverkningsprocessen har högt fokus hos Petit Collage. Fabrikerna besöks regelbundet och genomgår med jämna mellanrum sociala och etniska granskningar.