Klippdockor - Tre dockor med många kläder

  • 249 kr

Här finns tre otroligt fina klippdockor med en massa kläder. Över 45 självhäftande klädesplagg följer med och du kan själv välja vilka du vill att de ska ha.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här finns tre otroligt fina klippdockor med en massa kläder. Över 65 självhäftande, puffiga klädesplagg följer med och du kan själv välja vilka du vill att katterna av trä ska ha på sig. När katterna har fått på sig fina kläder kan du hitta på egna berättelser och inspireras av de fina bakgrunder som hör ihop med varje katt. Kläderna kan sättas fast och flyttas som du vill, så det är bara att pröva dig fram till vad som passar de olika katterna bäst. De vackra bakgrunderna är vikta så att de kan stå upp av sig själva och skapar då en liten scen för små historier. Eller så kan du använda bakgrunderna till att visa upp de finaste utstyrslarna för olika årstider. 

Tillverkat av FSC®️ certifierad kartong och papper. 

Innehåll: 

  • 3 katter av trä med stativ, vilket gör att de kan stå upp 
  • 3 ark med över 65 stycken hållbara och återanvändbara kläder 
  • 3 bakgrunder av kartong
  • 1 häfte med inspiration och steg-för-steg instruktioner i färgbilder.

Från 3 år.

Från Djeco

________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.