Fina fingerdockor

  • 89 kr

Fina fingerdockor som du kan spela teater med eller använda i roliga lekar.Det är två prinsessor, en prins, en enhörning och en vänlig drake.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Fina fingerdockor som du kan spela teater med eller använda i roliga lekar. 

Det är två prinsessor, en prins, en enhörning och en vänlig drake.

Robusta dubbelsidiga figurer som är gjorda av extra tjock papp för att vara hållbara även för små, ivriga händer. 

Du stoppar in två fingrar i hålen och dina fingrar blir då figurernas ben som gör att de kan gå omkring och upptäcka världen.

6 stycken dockor per paket. 

Dockorna är till 90% gjorda av återvunnet papper som är ftalatfritt och är trycka med icke-toxiska färger och giftfri färg.

Rekommenderad från 4 år

Illustrationer av Tuesday Mourning

Från Mudpuppy

___________________________________

Mudpuppy har funnits sen år 1992 och har nu massor av pussel, spel, leksaker och andra saker för barn. De har vunnit många pris för sina fina saker och försöker tänka miljömässigt i många delar - de flesta produkter tillverkas av återvunnet material med ekovänliga produktionstekniker. MudPuppys produkter har vackra förpackningar som gör att de är trevliga att ha framme även när de inte används.