Måla med vatten - Inga färger som kladdar (Färgglada figurer)

  • 149 kr

Här använder du bara vatten för att skapa fantastiska färgmålningar. En introduktion till att färglägga, utan kladd av färger och med söta, roliga djur.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här använder du bara vatten för att skapa fantastiska färgmålningar. En introduktion till att färglägga, utan kladd av färger och med söta, roliga djurfigurer som får vackra färger genom vattenmagi. 

Du använder den vattenfyllda pennan till att fylla i de vita områdena på figurerna och upptäcker då vad som gömmer sig där under. Plötsligt ser du att olika mönster och färger dyker upp - det är riktigt magiskt! Och när bilderna har torkat kan de roliga upptäckterna börja på nytt. 

Då det inte behövs några färger - bara rent vatten - är detta ett bra kladd-fritt pyssel för de minsta, dessutom är förpackningen praktisk och lätt att ta med sig. 

Innehåll: 4 illustrerade och formade bilder av djurfigurer (en fjäril, en elefant, ett lejon, en anka) på flexibel plast med vita områden att upptäcka.

1 bricka i kartong för lägga bilderna på medan du målar, 1 tjock penna med en vattenbehållare (designad för små händer) samt en genomskinlig förvaringsficka i plast.

Storlek på bilderna: ca 20 x 26 cm.

Här hittar du de andra varianterna där du kan måla med vatten.

Från Djeco

______________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel