Little Books of....skriv din egen berättelse

  • 99 kr

Little Books är perfekt att använda för ett litet specialprojekt. Du kan skriva noveller, skriva ner saker som du vill komma ihåg, låtar som du skrivit eller di

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Little Books är perfekt att använda för ett litet specialprojekt. Du kan skriva noveller, skriva ner saker som du vill komma ihåg, låtar som du skrivit eller dina älsklingsdikter. Kanske vill du använda de små böckerna som dagbok eller skriva ner din familjehistoria. 

Varje litet block innehåller 44 sidor. Högra sidorna är linjerade och vänstersidorna är blanka, perfekt för att kombinera beskrivande text och illustrationer. 

Fyra stycken ingår i varje förpackning. Alla fyra böckerna har olika fina framsidor.

Böckerna är 14,5x10,2x0,4 cm.

Från EeBoo

__________________________________


eeBoo designar och tillverkar underbart vackra och välgjorda pysselsaker, leksaker, pussel och spel. Designen är ofta hämtade från olika barnboksilllustrationer. Produkterna fokuserar på historieberättande, fantasilek, pyssel och pedagogik. Många av sakerna har vunnit pris.