Stickers - 'Les Parisiennes' - Kompisar (Fraktfritt)

  • 49 kr

Ett ark med 52 st fina stickers från Les Parisiennes värld med bästa vännerna och deras saker. Mjuka kulörer och vintage-inspirerade illustrationer.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett ark med 52 st fina klistermärken från Les Parisiennes värld med bästa vännerna och deras saker. Mjuka kulörer och vintage-inspirerade illustrationer som gör sig fina på paket och i alla möjliga slags pyssel. Klistermärkena är inga vanliga klistermärken. De här är lite extra lyxiga eftersom de är fluffiga och mjuka.

Arket med klistermärken är ca 11x14 cm. 

Design: Moulin Roty, Frankrike

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

______________________

Mr Humblebee älskar de fina leksakerna från Moulin Roty. Vackra att se på och roliga att leka med. Hållbara och tidlösa leksaker som kan användas i flera generationer.

Moulin Roty är ett franskt varumärke och alla detaljer är genomtänkta och förpackningarna är lika vackra som leksakerna i sig. De tillverkar fantastiska familjer av olika djur och dockor i läckra tyger av bästa kvalitet. Alla deras figurer har en söt historia bakom sig och tillhör alltid en serie/familj.