Mini stickers - Påfåglar från Djeco

  • 19 kr

Fina klistermärken med påfåglar och vackra fjädrar. Detaljer på klistermärkena har ett metalliskt guldskimmer som gör att de känns extra lyxiga. Förpacknin

Fina klistermärken med påfåglar och vackra fjädrar. Detaljer på klistermärkena har ett metalliskt guldskimmer som gör att de känns extra lyxiga. 

Förpackningen är 16 x 12 cm.

Från 3 år

Från Djeco

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

____________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.