Klistermärken -Katter (Fraktfritt)

  • 39 kr

Söta små ark med klistermärken.Här finns en orange katt som myser och har roligt. Litet ark med klistermärken, 9 x 13 cm.Tryckt på lyxigt, matt vinylpapper.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Söta små ark med klistermärken.Här finns en orange katt som myser och har roligt
Litet ark med klistermärken, 9 x 13 cm.
Tryckt på lyxigt, matt vinylpapper som är vattentåligt.
Tillverkade i Frankrike.

__________________________

Det lilla företaget My Sweet Paper Card startades 2016 med målet att skapa originella och personliga brevpapper och klistermärken som är otroligt söta och sprider glädje omkring sig. Alla illustrationer är gjorda med kärlek och omsorg av Alice, en ung fransk illustratör baserad i Paris och tillverkningen är småskalig och personlig.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee