Gör din egen serie - Äventyr på sjön

  • 129 kr

Ett kul set där du kan sätta ihop en tecknad serie med hjälp av gnuggisar som du placerar där du vill på den illustrerade bakgrunden. 100 gnuggisar medföljer.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett kul set där du kan sätta ihop en tecknad serie med hjälp av gnuggisar som du placerar där du vill på den illustrerade bakgrunden. Bakgrunden är indelad i rutor som en riktig serietidning. Du överför bilderna genom att gnugga en penna över dem. 

Med över 100 olika bilder att välja mellan kan du sätta ihop din alldeles egna historia om vännernas äventyr på den strandade båten. 

Innehåll: 6 ark med totalt 100+ gnuggisar att placera där du tycker de passar, 1 illustrerad bakgrund som är dragspels-vikt med en framsida och 5 sidor för berättelsen, 1 penna att överföra bilderna med samt en häfte med förklaringar och steg-för-steg instruktioner med färgbilder.

Från ca 5 till 8 år.

Storlek på serien: 21,5 x 15 ihopvikt.