Gnuggisar - Skogsfeér (Fraktfritt)

  • 49 kr

Gnugga fast feer och en och annan älva på denna vackra bild. Perfekt till resan. Om ni ska ut på resa tar detta pyssel igen plats. Fin present eller julklapp.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Skapa din egen värld genom att gnugga alla bilderna på bakgrunden.

Innehåller ett A4 bakgrundsblad samt många bilder att gnugga på ett A5 blad.

Från 4 år.

Design: Scribble Down

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

___________________________________

Gnuggisarna blir perfekta presenter, i kalaspåsen, adventskalendern, när ni ska ut och resa - eller bara för att det är roligt!
Använd gärna bilderna tillsammans för att berätta en historia.
För att skrapa fast dina biler tar du först bort skyddspappret från de små bilderna. Sen placerar du arket med det små bilderna på den utfällda bakgrundsbilden och gnugga fast de små bilderna med hjälp av en kulspetspenna, en blyertspenna eller ett mynt.
Så enkelt är det!
Det finns många fina varianter att välja bland.