Gnuggisar - Riddare (Fraktfritt)

  • 49 kr

En riddares bästa vän är hästen! Och om häst och riddare litade riktigt på varandra kunde de till exempel vinna ära i tornerspel. Gnugga fram din historia.

En riddares bästa vän är hästen!  Och om häst och riddare litade riktigt på varandra kunde de till exempel vinna ära i tornerspel. Här kan du bygga upp hela den fascinerande riddartiden med färgstarkt folk och fä!

Skapa din egen värld genom att gnugga alla bilderna på bakgrunden.

Innehåller ett A4 bakgrundsblad samt många bilder att gnugga på.

Från 4 år.

Design: Scribble Down

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

___________________________________

Gnuggisarna blir perfekta presenter, i kalaspåsen, adventskalendern, när ni ska ut och resa - eller bara för att det är roligt!
Använd gärna bilderna tillsammans för att berätta en historia.
För att skrapa fast dina biler tar du först bort skyddspappret från de små bilderna. Sen placerar du arket med det små bilderna på den utfällda bakgrundsbilden och gnugga fast de små bilderna med hjälp av en kulspetspenna, en blyertspenna eller ett mynt.
Så enkelt är det!
Det finns många fina varianter att välja bland.