Flikar - Märk upp sidor med klisterflikar (Fraktfritt)

  • 49 kr

Dela upp en anteckningsbok, bullet journal eller pärm i flera delar med dessa självhäftande flikar! Skriv namnet på sektionen på fliken och sätt dem på sidan.

Dela upp en anteckningsbok, bullet journal eller pärm i flera delar med dessa självhäftande flikar!
Skriv namnet på sektionen på fliken, ta bort skyddsfilmen på baksidan, fäst fliken överst på sidan mot kanten och vik den på mitten för att hålla varje sida mot varandra!

Produktbeskrivning :
• Flikar är 41 x 61 mm
• Ett set med 4 klistermärken (1 av varje färg)
• Matt premium-vinylpapper som är matt och självhäftande.
• Markeringsklistermärkena är inte vattentäta
• Förpackad i en genomskinlig söt liten påse.

Storlek: 4,1 x 6,1 cm

__________________________

Det lilla företaget My Sweet Paper Card startades 2016 med målet att skapa originella och personliga brevpapper och klistermärken som är otroligt söta och sprider glädje omkring sig. Alla illustrationer är gjorda med kärlek och omsorg av Alice, en ung fransk illustratör baserad i Paris och tillverkningen är småskalig och personlig.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee