Kladdfritt pyssel - Skrapa fram bilden (självlysande bilder)

  • 89 kr

Skrapa på bilderna med hjälp av den medföljande skrappinnen. När du skapar på ytan kommer det som döljer sig under den grå ytan fram. Här kommer du få fram olik

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Skrapa på bilderna med hjälp av den medföljande skrappinnen. När du skapar på ytan kommer det som döljer sig under den grå ytan fram. Här kommer du få fram olika självlysande bilder. Motiven kommer från naturen. Det medföljer 4 olika kort att skrapa och en liten skrapa att skrapa fram de självlysande partierna med. Korten föreställer en uggla, en nattfjäril, en katt och en räv.

Eftersom du inte använder pennor eller färg slipper du allt kladd.

15x20 cm

Från +6 år

Från Djeco

________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.