Fjäderpenna (Fri frakt), strutsplym - Välj vilken färg du vill ha

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Tyvärr är fjäderpennorna nu slut.

Vacker fjäderpenna som är som en strutsplym. Perfekt att skriva dagbok med eller skriv långa vackra brev med denna fantastiska penna. Du behöver inte doppa den i bläck eftersom den redan innehåller en praktisk kulspetspenna. Den fina fjäderpennan förgyller vilket skrivbord som helst. Perfekt som penna till en gästbok eller hotelliggare. Kanske som en fin present i kombination med en dagbok? Ska du på maskerad kan du använda pennan som en fjäder i hatten!

Fjäderpennan är ca 30-35 cm lång.

Finns i många olika färger. Välj den du gillar bäst.

Från Ohlsson & Lohaven

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee