Dekorationstejp -Skogsdjur från Djeco

  • 39 kr

Fin och annorlunda dekorationstejp med djur och skogsmotiv. Låt roliga rävar och hoppande harar dekorera paket, brev elller kort. Det är roligt att slå in prese

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Fin och annorlunda dekorationstejp med djur och skogsmotiv. Låt roliga rävar och hoppande harar dekorera paket, brev elller kort. Det är roligt att slå in presenter, men ännu roligare med en rolig tejp! Du kan också använda tejpen i scrapbooking.

Innehåll: 6 m tape som är 0,7 cm bred. Motivet upprepas var 20:e cm. Tejpen kan klara av att hålla ihop mindre pappersbitar men inte själv hålla ihop inslagningen av ett helt paket. Där kan du med fördel använda dekorationstejpen först och sen lägga över en vanlig tejpbit som skydd och stöd.
Förpackningsstorlek: 9 x 4 x 2 cm

Från Djeco

________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.