Bokmärke 3D - Sötnos (Fraktfritt)

  • 39 kr

Hitta lätt och rätt till där du slutade läsa med ett riktigt fint bokmärke. De här 3D-bokmärkena är verkligen helt magiska. Den här enhörningen är så söt!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Hitta lätt och rätt till där du slutade läsa med ett riktigt fint bokmärke. De här 3D-bokmärkena är verkligen helt magiska.

Oj, den här enhörningen var verkligen helt otroligt söt! Att den då nästan hoppar ut från bokmärket och upp i ditt knä gör ju heller ingenting.

De här 3D-motiven vill du absolut se i verkligheten! Det går inte att beskriva hur coola de är.

Bokmärket är 6 x 15,5 cm 

Det sitter även fast en fin tofs i bokmärket.

Design: Deluxebase, England

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee