Artistic Aqua - Pyssel med pärlor och vatten

  • 209 kr

Ett kul nytt pyssel från Djeco där man på en liten special-platta lägger ut magiska pärlor i form av figurer och sedan sprejar med vatten så att de aktiveras.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett kul nytt pyssel från Djeco där man på en liten special-platta lägger ut magiska pärlor i form av figurer och sedan sprejar med vatten så att de aktiveras och fastnar vid varandra. Det ingår också material för att göra hängen av de färdiga figurerna av en sjöjungfru, en fisk och en sjöhäst.
I setet ingår: ca 500 pärlor i 8 färger, en platta med fördjupningar för att hålla pärlorna på plats, en liten sprejflaska för vattnet, 3 kort med mönster på figurer (att lägga under plattan), band i 3 färger, stora pärlor och andra dekorationer, tråd för dekorationerna, en nål och 2 hjälpmedel för att trä tråden genom nålen.

Från ca 6 år.

Från: Djeco

____________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.