Dagbok - Liten Sjöjungfru

  • 49 kr

Här är en lite mindre dagbok med ett enklare lås med två små nycklar. Nycklarna som följer med är platta och av enklare modell. Det gör att det inte är så jätte

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här är en lite mindre dagbok med ett enklare lås med två små nycklar. Nycklarna som följer med är platta och av enklare modell. Det gör att det inte är så jättelätt att låsa och låsa upp dagboken. 

Här kan du skriva in alla dina kära hemligheter som du inte vill berätta för någon. Passar bäst för mindre barn som kanske inte har så stora hemligheter eftersom låset inte är helt tillförlitligt.

Härligt motiv med en sjöjungfru på havets botten. Vissa detaljer på omslaget har glitter på sig och sidorna i boken är fulla av hjärtan.