5-årsdagbok

  • 199 kr

Här finns boken där du kan skriva lite grann varje dag, i fem år. Tänk så roligt att om fem år läsa igenom allt du skrivit och komma ihåg sånt som du annars glö

Dela

Här finns boken där du kan skriva lite grann varje dag, i fem år. Tänk så roligt att om fem år läsa igenom allt du skrivit och komma ihåg sånt som du annars hade glömt.

Boken har ett vackert, matt omslag med de milda, rosa blommorna och en rosa rygg. Det finns ett gult band fastsatt i boken som du kan använda som bokmärke.

Varje sida täcker ett datum, med gott om plats för årets aktiviteter, händelser, väder och övriga anteckningar och ett kom-ihåg-avsnitt för födelsedagar, vaccinationer och annat som du vill komma ihåg några år framåt.

Eftersom varje datum-sida innehåller alla 5 åren är det lätt att jämföra vad som hänt samma dag för 3 år sedan, både vad gäller väder och vind och händelser i ditt liv. Detta gör också att du kan börja på boken när som helst på året, du kommer gå varvet runt 5 gånger med boken och därför finns det ingen tydlig början eller slut.

En fin gåva till ett barn som precis börjat skriva, en vuxen som vill minnas eller som en present till dig själv.

________________________________________

Tyckt av de som använt boken:

Jag köper denna 5årsdagbok därför att jag gillar storleken på den. Den är enkel att ta med i väskan vid resa t.ex. Det viktigaste som hänt under dagen får plats. Är det större händelser finns det"blanka" sidor att skriva på.
Ulla

Är väldigt glad att det finns något sådant har haft flera långt tillbaka hoppas att de kommer att finnas länge än
Conny 

Fantastiskt fin bok att ha liggande framme. Själva idén med en 5-års dagbok är väldigt trevlig.
Elisabet

Boken såg fin ut, min dotter ska få den. Vackert omslag ,lagom stor.
Siv

Jag valde just denna 5-årsdagbok för det inbjudande omslaget. Den ska följa mig under 5 år så det är viktigt att själva boken väcker lust och glädje. Den är också bra indelad med en liten inramad ruta där jag först skriver årtal och veckodag samt beskriver vädret och dagens högsta och lägsta temperatur. Det är spännande att följa och jämföra hur det är år från år. Det är lagom antal rader för att kort skriva om dagen. Hade det varit fler rader är det inte säkert det hade kommit på pränt. Med några rader går det sen att återkalla i minnet hur just den aktuella dagen var.
Anna-Karin

En perfekt enkel dagbok för de små noteringarna.
Karin

Fin och smidig liten bok
Ida