Oktaskop - Den fiolspelande tigern

  • 139 kr

Fint oktaskop med en tiger som gnider på sin fiol.Skillnaden mot ett kalejdoskop är att det inte finns några pärlor eller annat som förvränger bilden helt. Istä

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Fint oktaskop med en tiger som gnider på sin fiol.

Skillnaden mot ett kalejdoskop är att det inte finns några pärlor eller annat som förvränger bilden helt. Istället fångas det du tittar mot upp och fördubblas och vrids runt.

Material: Papp och speglar

Diameter 3,8 cm. Höjd 19,4 cm.

Från spanska Londji.

_________________________________________________________

Londji

Leksaker för barn mellan 3 och 103 år.

Londji tillverkar fantasifulla, härliga leksaker som är både vackra och galna. Londji designar och tillverkar sina leksaker i Barcelona, Spanien.
Londji tillverkar innovativa, originella och säkra leksaker som får barnen att leka och skapa minnesvärda stunderna tillsammans.
Leksakerna tillverkas med stor omsorg med de bästa materialen. Tillverkningen sker med respekt för arbetsförhållandena och med stor hänsyn till vår miljö och vår planet eftersom Londji vill lämna en frisk planet till våra barn och barnbarn.