Vackra kort med kuvert - Katter som filmstjärnor

  • 199 kr

Sätt klorna i den här stadiga, fina asken med 20 unika kort där katter dyker upp i klassiska filmer. Konstnären heter Susan Herbert.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Sätt klorna i den här stadiga, fina asken med 20 unika kort där katter dyker upp i klassiska filmer. Konstnären heter Susan Herbert, och med lekfullt öga och vackra illustrationer har hon skapat kort som både blir en originell hälsning och en fröjd för ögat. Kanske har din vän en favoritfilm, och vad passar inte bättre än att  gratulera med  en rivig katt-tolkning. "Singing in the rain" (1952) starring The Cat , "The red shoes" (1948) starring The Cat, är några  exempel att välja mellan. De här korten är verkligen ljuvliga och bjuder garanterat på hög svansföring!

20 högblanka kort med olika motiv och utan text inuti och 20 ljusgrå kuvert medföljer i asken.

Storlek på asken: 13 x 17,5 x 5cm
Storlek på korten: 11,5 x 16 cm

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.