Vackert kort med kuvert - Svansjö (Fraktfritt)

  • 69 kr

Vackert gratulationskort med 3D motiv. Ett vackert svanpar glider fram på den spegelblanka sjön fylld av näckrosor. En fjäril här och en trollslända där bidrar

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Vackert gratulationskort med 3D motiv. Ett vackert svanpar glider fram på den spegelblanka sjön fylld av näckrosor. En fjäril här och en trollslända där bidrar också till idyllen.

Motivet är uppbyggt lager på lager så effekten blir att man tittar in på det lilla landskapet som i ett litet enklare tittskåp. Vackra harmoniska retrofärger med detaljer som är guldpläterade. Kortet är klippt med en vacker vågig kant runt om vilket gör att det känns extra exklusivt

Kortet är vikt och inuti är kortet vitt och det finns ingen text. Det gör att du kan använda kortet vid många olika tillfällen så som för att fira en födelsedag, dop eller annat festligt tillfälle. Du väljer själv vad du vill skriva i kortet.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee